Tuesday, 25 October 2011

hello holla ..

korang , korang . nak bagitau korang nihhh . tapi macam malu pon ade gak tau . huhu . macam mane ehh nak cakap ? means , macam mane nak start bagitau kat korang semua . aiyakkkk ! susah betol lahh bila dah ade someone special nihh , pastu nak bagitau korang kan . mesti korang cakap aku nihh heboh benar lakk aihh nak bagitau pasal sayang aku nihh kan . lantak korang lahh nak cakap ape pon . yg penting aku memang nak kasi tau korang semua gak . ade aku kesah ?? HAHAHA . kitorang nihh simple je pon =)


right now , aku dgn dia memang stay agak jauh . tapi , takpe . kitorang still lagi boleh had kan diri masing-masing . pandai nak jauh-jauh , pandai diri sendiri lahh kan . dah nihh yg kitorang pilih =) terima je lahh . tapi satu je yg aku takot . sebab dia nihh boleh dikatakan PUBLIC FIGURE !! erghhhhhhh~ takleh jadi jugakk . takot lahh wehhhh . korang , jangan amek dia dari aku tau . dah sayang gilaaaaaaa dah kat dia nihhhh !! hurmmmmmm~ hope lahh kan . doakan kitorang tau . awwwww~ <3 <3

nihh lahh sayang aku tuuuuu~ amacammm ?? >_<

please dont steal him from me !!
he's MINE !! <3





*actually , dia nihh keeper for MANCHESTER UNITED , David de Gea Quintana !! HAHA . minat gilaaa seyhh kat dia nihhh . hihi . jangan curi tau dia nihhh . HE'S MINE !!

Posted on 12:59 pm by Aina Zaihar

No comments

Friday, 21 October 2011

Salam korang semua =)

nampak kan title kat atas tu . erghhhhhh~ tension gilaa kottt . patotnya aku balik negeri sembilan dah this week . lecturer aku cakap , class for this week maybe until 6pm sebab ade presentation . so , aku decide tak balik lahh . gilaa nak tunggu bas kat pekan merlimau tu dekat-dekat pukul 7pm . memang taklahh kan nak ade bas lagi . okay , aku pon pegi lahh kelas marketing tu dgn best nyaaaaaa ! HAHA . time aku sampai kat jabatan , aku terserempak dgn Madam Salolo (bukan nama sebenar) , lecturer for marketing class aku lahh kan . dia cakap , maybe kelas lewat sikit cuz dia ade meeting . okayyy , tunggu lagi ! =,=

kitorang tunggu pny tunggu , sampai lahh pukul 4pm . tak datang-datang jugakkk . erghhhhh ! tension sungguh . pastu , dalam pukul 4.15pm gitu lahhh . tibe-tibe ade budak kelas nihh cakap , "wehhh , madam cakap meeting dia tak habis lagi . korang nak tunggu ke nak balik ?" semua dah buat muka macam nihhh  =====>  =,=


yessss ! sgt best cuz tak pasal-pasal pulak takde kelas marketing tu . memang sangat best seyhhhhh ! penat aku berkorban untuk kelas nihh sampai sanggop tak balik tau . last-last , takde . gilaaaa doe ! erghhhhh~ sumpahhh nak nangis . dah lahh lama tak balik rumah nihh . nak pintu doraemonnnnn ! nak balik . nak jumpa mak , abah , adik-adik aku . semua-semua lahhhhhh ! ishhhh , sedih betol lahhh . okay takpe , next week confirm aku balik jugakkkk ! yeayyyyy~ =D


Posted on 5:31 pm by Aina Zaihar

No comments

Wednesday, 19 October 2011

walawehhh ! jam sekarang nihh 1.24am . aku tak tido lagi nihh . huhu . esok ade kelas OSHA , pukul 8.00am . erghhhh~ nak kena bangun awal lahh nihhh ? OSHA , is stands for Occupational Safety and Health Administration .  kelas nihh tak pernah kitorang nak datang awal doee . mesti lambat gilaa ! HAHA . paling kurang pon lambat 15minit lahh jugak . ngeeeee~ kelas tu pon just one hour . mane lahh tak terbangun . huhu . so , esok pagi aku berazam nak bangun awal , boleh datang awal kan . takde lahh asyik kena denda je ! HAHAHA . best kan ? memang student terbaik lahh kitorang nihhh~ =)

nihh dia OSHA nyaaaaa~ 

Posted on 1:34 am by Aina Zaihar

No comments

Tuesday, 18 October 2011

Firstly . assalamualaikum korang bg yg muslim ! heeee *aku budak baik lahh* hai haii korang semua , bg yg non-muslim . aku budak baru actually  dalam dunia blogging nihh *even before this dah ade account . mati dah kott* HAHA . so , hope you guys dapat lahh tolong-tolong aku nk edit ke ntah apa-apa lagi yg patot aku buat untuk blog aku nihh kan . heeee . budak baru + blurr kena selalu diajar kan ? betol tak ? HAHA =) for the first entry , aku dapat edit blog aku nihh se'simple' mungkin . huhu . sorry kalau tak barapa nak cantik . aku pon malas nk buat DA BOOM sangat . nanti-nanti baru aku edit yg kaw-kaw punya . hihi . so , just wait kan je lahh ehh apa yg jadi kat blog aku nihh nanti . weeeeee~ the most important is , jangan lupa FOLLOW BLOG aku tau . tau tau ? sayang korang lebih lahhhh :)

Posted on 10:15 pm by Aina Zaihar

No comments