Salam korang semua =)

nampak kan title kat atas tu . erghhhhhh~ tension gilaa kottt . patotnya aku balik negeri sembilan dah this week . lecturer aku cakap , class for this week maybe until 6pm sebab ade presentation . so , aku decide tak balik lahh . gilaa nak tunggu bas kat pekan merlimau tu dekat-dekat pukul 7pm . memang taklahh kan nak ade bas lagi . okay , aku pon pegi lahh kelas marketing tu dgn best nyaaaaaa ! HAHA . time aku sampai kat jabatan , aku terserempak dgn Madam Salolo (bukan nama sebenar) , lecturer for marketing class aku lahh kan . dia cakap , maybe kelas lewat sikit cuz dia ade meeting . okayyy , tunggu lagi ! =,=

kitorang tunggu pny tunggu , sampai lahh pukul 4pm . tak datang-datang jugakkk . erghhhhh ! tension sungguh . pastu , dalam pukul 4.15pm gitu lahhh . tibe-tibe ade budak kelas nihh cakap , "wehhh , madam cakap meeting dia tak habis lagi . korang nak tunggu ke nak balik ?" semua dah buat muka macam nihhh  =====>  =,=


yessss ! sgt best cuz tak pasal-pasal pulak takde kelas marketing tu . memang sangat best seyhhhhh ! penat aku berkorban untuk kelas nihh sampai sanggop tak balik tau . last-last , takde . gilaaaa doe ! erghhhhh~ sumpahhh nak nangis . dah lahh lama tak balik rumah nihh . nak pintu doraemonnnnn ! nak balik . nak jumpa mak , abah , adik-adik aku . semua-semua lahhhhhh ! ishhhh , sedih betol lahhh . okay takpe , next week confirm aku balik jugakkkk ! yeayyyyy~ =D


Reactions: