hello holla ..

korang , korang . nak bagitau korang nihhh . tapi macam malu pon ade gak tau . huhu . macam mane ehh nak cakap ? means , macam mane nak start bagitau kat korang semua . aiyakkkk ! susah betol lahh bila dah ade someone special nihh , pastu nak bagitau korang kan . mesti korang cakap aku nihh heboh benar lakk aihh nak bagitau pasal sayang aku nihh kan . lantak korang lahh nak cakap ape pon . yg penting aku memang nak kasi tau korang semua gak . ade aku kesah ?? HAHAHA . kitorang nihh simple je pon =)


right now , aku dgn dia memang stay agak jauh . tapi , takpe . kitorang still lagi boleh had kan diri masing-masing . pandai nak jauh-jauh , pandai diri sendiri lahh kan . dah nihh yg kitorang pilih =) terima je lahh . tapi satu je yg aku takot . sebab dia nihh boleh dikatakan PUBLIC FIGURE !! erghhhhhhh~ takleh jadi jugakk . takot lahh wehhhh . korang , jangan amek dia dari aku tau . dah sayang gilaaaaaaa dah kat dia nihhhh !! hurmmmmmm~ hope lahh kan . doakan kitorang tau . awwwww~ <3 <3

nihh lahh sayang aku tuuuuu~ amacammm ?? >_<

please dont steal him from me !!
he's MINE !! <3





*actually , dia nihh keeper for MANCHESTER UNITED , David de Gea Quintana !! HAHA . minat gilaaa seyhh kat dia nihhh . hihi . jangan curi tau dia nihhh . HE'S MINE !!

Reactions: