Friday, 26 April 2013

Assalamualaikum and hello there ..

FINAL DAH HABIS BRO! dengan rasminya, lepas habis jawab dan pabila lecturer mengutip sahaja paper Sales and Marketing semalam, tanggal pada 25 April 2013. maka berakhirlahh semester 6 aku, Diploma in Hotel and Catering Management at Politeknik Merlimau, Melaka. tamat sudah pembelajaran aku di sini



huaaaaaaaa sedihnyaaaaaaaa! takde lagi dah lepas ni nak bangun pagi p kelas. nak mengadap assignment ke quiz ke test ke. yang entah pape tu kan. yang entah pape tu lahh yang aku rindu nanti. LIFE AS A STUDENT! siapa yang tak rindu oiii? :'D

ape yang buat aku lagi sedih, nak kena jauh dengan kawan-kawan baik aku sendiri. 3 tahun hidup bersama. serumah, sekelas, p kelas pun sama-sama. semualahh sama-sama! ya Allah. macam mana lahh rasanya nanti bila dah jauh? dah ready ke nak jauh ni semua? korang, aku tak ready lagi! :'(

soalan mak ritu time oncall dengan dia lagi best. "dah ready ke nak jauh dengan kawan baik kamu tu semua? 3 tahun hidup sama, pastu tiba-tiba nak kena jauh. nanti takde siapa dah. masing-masing dah jauh. dah ready?" okay aku sungguh tension dengar soalan tu! tak terjawab aku time tu. terus tukar topik lain! hahahaha. kalau mak depan aku time tu, confirm dia nampak muka aku berubah! aku sendiri dapat rasa muka aku dah lain time tu :'(

semalam lepas habis paper. lepas jumpa PA angkat *mummy PA kitorang cuti bersalin* salam salam lahh dengan classmate. menangis tau takkkk? rasa sebak, sedih sangat bila nak berpisah! rasa taknak jauh dari korang semua. nanti rindu dengan korang, perangai korang tu yang buat aku rindu! siapa lagi yang nak buat aku rasa annoying, rasa nak tumbuk-tumbuk, rasa nak belasah korang semua lahh bila teringat balik perangai masing-masing! hahaha :'D tapi tu lahh yang bagi aku kenangan yang best sangat! entah bila nak dapat macam tu lagi kan? tak mungkin aku lupa!

merlimau. merlimau! kau bagi aku banyak sangat kenangan! kat sini lahh belajar erti life, erti friendship yang lagi mendalam. aku belajar macam-macam kat sini. ingat senang-senang boleh lupa tu semua ke?? tak mungkin okay! tetap elok aku simpan kat dalam otak dan kotak hati aku ni. cewahhhh! hahahahha. banyak sangat kenangan indah dengan kenangan tak indah! kalau nak list kan, nak cerita kan semuanya sekali. memang tak cukup dalam seminggu dua ni. hahahaha. biar aku je lahh yang tau kan :)

confirmed akan rindu semua ni nanti! I'M GONNA MISS YOU, STUDENT LIFEEEEEE!! :'D



sambung cerita lagi nanti 
byebye peeps
assalamualaikum :)



Posted on 1:51 pm by Aina Zaihar

No comments

Saturday, 2 March 2013

Assalamualaikum and hello there ..

balik balik balik! every weekend aku memang dan wajib pulang ke kampung halaman tercinta *kampung lahh sangat kan* :D but for this week, aku rasa malas gila nak balik. seriously! tak tau lahh kenapa. lagipun semalam aku habis kelas agak awal lahh jugak. sempat rasanya kalau nak gerak Melaka Sentral, ambil tiket pergi seremban before maghrib. tapi serious aku malas! entah kenapa. berat je rasa hati ni nak balik. selalunya, aku lahh yang excited nak balik awal. but not for this week!

aku memang patut balik actually. family akak aku buat birthday party untuk 3 orang hero dia tu. merangkap untuk aku sekali maybe! hehehe. tapi entah. rasa no mood pula nak gerak balik. dah lahh dia masak sedap untuk birthday party tu! sumpah rugi gila kalau tak balik.

alahhhh nak nak nak! aku dah bagitahu dia yang aku tak dapat balik. pastu siap boleh jealouskan aku yang dia buat macam-macam dessert. taulahh kau tu hebat buat dessert tu semua kan! -,- alahai hantarlahh kat melaka sikit, along! bolehkan? plishhhh! *kelip-kelip mata*

*sorry tau kaklong ku sayang sebab tak dapat nak balik nogoghi minggu ni. minggu dopan den balik yooo! haa time tuu buek lahh masak masak untuk den! kompunan den nak makan nanti. herherherrr

Assalamualaikum
byebye peeps! 
:)



Posted on 1:15 pm by Aina Zaihar

No comments

Wednesday, 20 February 2013

Assalamualaikum and hello there ..

first entry for 2013 :)

alhamdulillah ya Allah! aku bersyukur kepadaMu ya Allah! masuk hari ni dah masuk dua tahun friendship aku dengan dia. tak sangka! sampai sekarang masih lagi bersahabat baik. aku harap sangat persahabatan antara kau dan aku takkan putus sampai bila-bila. tetap bersahabat baik! kau lah kawan lelaki aku yang paling best pernah aku ada :')






byebye peeps!
assalamualaikum :)

Posted on 2:08 am by Aina Zaihar

No comments