Assalamualaikum and hello there ..

FINAL DAH HABIS BRO! dengan rasminya, lepas habis jawab dan pabila lecturer mengutip sahaja paper Sales and Marketing semalam, tanggal pada 25 April 2013. maka berakhirlahh semester 6 aku, Diploma in Hotel and Catering Management at Politeknik Merlimau, Melaka. tamat sudah pembelajaran aku di sini



huaaaaaaaa sedihnyaaaaaaaa! takde lagi dah lepas ni nak bangun pagi p kelas. nak mengadap assignment ke quiz ke test ke. yang entah pape tu kan. yang entah pape tu lahh yang aku rindu nanti. LIFE AS A STUDENT! siapa yang tak rindu oiii? :'D

ape yang buat aku lagi sedih, nak kena jauh dengan kawan-kawan baik aku sendiri. 3 tahun hidup bersama. serumah, sekelas, p kelas pun sama-sama. semualahh sama-sama! ya Allah. macam mana lahh rasanya nanti bila dah jauh? dah ready ke nak jauh ni semua? korang, aku tak ready lagi! :'(

soalan mak ritu time oncall dengan dia lagi best. "dah ready ke nak jauh dengan kawan baik kamu tu semua? 3 tahun hidup sama, pastu tiba-tiba nak kena jauh. nanti takde siapa dah. masing-masing dah jauh. dah ready?" okay aku sungguh tension dengar soalan tu! tak terjawab aku time tu. terus tukar topik lain! hahahaha. kalau mak depan aku time tu, confirm dia nampak muka aku berubah! aku sendiri dapat rasa muka aku dah lain time tu :'(

semalam lepas habis paper. lepas jumpa PA angkat *mummy PA kitorang cuti bersalin* salam salam lahh dengan classmate. menangis tau takkkk? rasa sebak, sedih sangat bila nak berpisah! rasa taknak jauh dari korang semua. nanti rindu dengan korang, perangai korang tu yang buat aku rindu! siapa lagi yang nak buat aku rasa annoying, rasa nak tumbuk-tumbuk, rasa nak belasah korang semua lahh bila teringat balik perangai masing-masing! hahaha :'D tapi tu lahh yang bagi aku kenangan yang best sangat! entah bila nak dapat macam tu lagi kan? tak mungkin aku lupa!

merlimau. merlimau! kau bagi aku banyak sangat kenangan! kat sini lahh belajar erti life, erti friendship yang lagi mendalam. aku belajar macam-macam kat sini. ingat senang-senang boleh lupa tu semua ke?? tak mungkin okay! tetap elok aku simpan kat dalam otak dan kotak hati aku ni. cewahhhh! hahahahha. banyak sangat kenangan indah dengan kenangan tak indah! kalau nak list kan, nak cerita kan semuanya sekali. memang tak cukup dalam seminggu dua ni. hahahaha. biar aku je lahh yang tau kan :)

confirmed akan rindu semua ni nanti! I'M GONNA MISS YOU, STUDENT LIFEEEEEE!! :'D



sambung cerita lagi nanti 
byebye peeps
assalamualaikum :)



Reactions: