Assalamualaikum and hello there :)

apa perasaan bila kita first time blind date? haaa seronok kan. cuak tu kalau pergi buat blind date dengan crush :D seronok sebab jumpa kakak sayang aku yang seorang ni. UMMI FATIHA ROSIDI nama dia :)

aku kenal akak yang cun melecun malatop ni kat mlife. social networking gak. lama tak bukak dah. tak tau apa cerita dengan mlife sekarang ni :D mungkin dah makin maju. HAHAHA. ontah lah jang oii!

sebelum aku kenal kak hanna ni, aku kenal dulu dengan sorang big bro aku ni. aku panggil dia RIE. nama yang panjang sikit CHEK PHARIE. haa mula aku tegur dia dulu, aku nampak mamat ni macam kemain lahh kereknya. takut-taku berani je nak tegur dia. HAHA. last-last contact punya contact, tukar lahh phone number dengan rie ni. kawan rapat gila dengan rie, then kenal pulak lahh dengan sorang akak cun ni. haa KAK HANNA aku lahh! :)

kitorang kawan time tu aku still SPM, form5 lahh kan. tahun 2009. haa sekarang dah 2012. 3tahun kawan barulah dapat jumpa kak hanna. tapi, chek pharie belum aku ketemu lagi!

tarikh aku dating kejap dengan kakak aku ni 16December2012 yang lepas. kebetulan kak hanna ada bagitahu aku yang dia sekarang kerja kat melaka. cantik sangat lah tu! dapatlah p dating dengan dia. sebelum ni plan punya plan aku nak datang lepak KL asyik tak dapat je. ada je halangannya. kalau tak, dapatlah aku gathering ramai-ramai dengan kaum kerabat rie dengan kak hanna. confirm best gilaaa!

bila dah kat melaka tu, aku pun tergerak lahh nak call kak hanna ni. kebetulan sungguh dia pun kat melaka jegak. yeayy! ada can nak dating. kejap pun jadilah kan. haa pastu kitorang pun jumpalah kat mcd DP. ehemm ehemm she's coming with someone lahh. kacak lagi! tak sempat pulak nak snap gambar curik-curik kan :D *alamak kantoi* HAHA. paling aku suka apa tau. kak hanna is a very talkative person! ouhhmyyy! serious aku suka dia <3 <3


kak HANNA, me and leena :)

kak, sorry lahh aina kurang bercakap time tu. hihi. rasa malu-malu tu still ada lagi. tapi, rasa nak peluk-peluk akak je time tu. seriously! hihi. tunggu nanti kita dating kali kedua, tiga, empat and so onnnn! haa time tu dah takde rasa malu dah :p

CHEK PHARIE, bila dapat jumpa rie pulak ni?? -__- HAHA. apa kata rie turun melaka. kita lepak sini sekali dengan kak hanna. dia kan lama kat sini :p


here they come! CHEK PHARIE bersama KAK HANNA :)

OUHH I AM REALLY SORRY BECAUSE I STEAL YOUR PICTURE WITHOUT YOUR PERMISSION. hehehe tak marah kan? kan kan kan? sayang korang lahhh! muahhx! nanti kita dating, aina nak snap banyak-banyak picture dengan korang. hope panjang umur and sempatlah aku jumpa MYBIGBRO and MYGORGEOUSSIS ni. amin aminnn! :')


okay guys. tunggu nanti aku punya entri yang lain pulak. nak membebel banyak-banyak lagi! :)

*byebyeee. assalamualaikum*
Reactions: