Disebabkan lama dah aku tak publish pape kat blog tersayang aku ni. aku nak post banyak-banyak hari ni :D

cuti dah nak dekat one week dah ni. aktiviti? hehh takde menda pun aku buat. tapi aktiviti yang lama aku tak buat, baru aku nak buat in this week. hehehe

pernah dengar word ni? KARAOKE!! confirm pernah kan? yeahh benda tu lahh aku nak buat nanti. makcik kesayangan aku yang sorang ni lah yang ajak aku. namanya AIN! haa dia ni pun sama kepala dengan aku. mula-mula aku ajak kau karok, perghhh! malu-malu lah konon. HAHAHA. takleh blah sungguh. kau tengok sekarang. haa lebih sudu dari kuah! :p

lama kott tak pegang mikrofon. last hari tu pun dalam bulan 8 ke 9 entah. dengan lagi sorang makcik kesayangan aku ni. LEENA! kat tempat lama mapley subaidah. dah bukak karaoke baru dah kat sana. not bad! tu lahh yg last. 2hours kott kitorang bedal. kan leena kan? :)


yeahh KOTAK HIJAU :)

this week nak pergi kat jusco. GREENBOX! tu tuuu yang kat atas tu. awesome doe kat sana. haaa 3hours just for rm10++. murah gilaaaaaaa! siap makan minum. rugi siapa yang tak try sana. ni nak pergi sana, dah mintak izin awal-awal kat mak aku. haaa ain! baik kan aku? wakaka. contohi lahh sahabat mu ini ye, cik ain :p

tapi yang sedihnya. hanya kami berdua sahaja yang pergi. apa lagi, driver tarak, bas lahh. yelah, masing-masing takde lesen lagi. HAHAHA. sedihhhh! imbau kembali di zaman persekolahan. haa bas lahh jadi perantaraan antara kami dengan jusco. sampai uncle bas pun naik kenal kitorang :D

kepada sesiapa pun yang mahu menjadi driver kami, atau kata sopannya nak join sekaki. sudi-sudilah contact aku ke ain ke ehh. ehh ehh? heeee. kami lagi menggalakkan lagi lahh gengBFF tu haaa. takkan duk rumah je kott, korang? ayooo. tak muda langsung lahh wehh :p

okay, tata! :)


*lagu apa yang aku nak bedal, dah ada list dah ni dalam kepala otak. walawehhh! mau balik-balik rumah je hilang terus suara aku. haa bahana karaoke! :D

Reactions: