Assalamualaikum and hello there ..

Perempuan kaki bola? haa it's kinda weird ke bila dengar perempuan kaki bola, perempuan minat bola? i don't think so! :) sebab aku with myBESTIES memang boleh dikatakan kaki bola. haa minat gila dengan bola nihh! haaa faham kan di situ? :)

hati bola :D


aku ada dua storys pasal bola ni. jemput baca ye!


first story ..

dulu seriously aku malas gila nak ambil tahu pasal bola ni. lagi-lagi team MALAYSIA! erghhh aku rasa macam hapee lahh tengok bola ni. kalau aku tengok pun, confirm aku bantai gelak. bola yang satu pun nak kejar macam gila. time tu aku tak fikir rasional pun pasal bola ni. bagi aku, siapa yang tengok bola ni sangat lah rugi, sangat lah entah pape! memang aku pandang remeh je. tapi aku memang dah suka MANCHESTER UNITED! hehe. just kat team MALAYSIA lah aku kurang gila

bermulanya arena aku tengok bola ni bila kala aku dekat rumah aku, NEGERI SEMBILAN lahh. abah, mak, adik aku yang ariff tu memang kaki bola. perghhh semangat nau tengok bola! aku pun pelik. bila ada bola team MALAYSIA ni aku try untuk join diorang tengok match tu. tak kisah lahh match Liga Super Malaysia ke, Liga Premier Malaysia ke. aku try jugak untuk join diorang ni tengok match. mula-mula aku blur sebab aku tak kenal sangat pun player Malaysia ni. certain people je aku kenal :D lama kelamaan, aku pun jadi ketagih nak tengok match bola ni. haaa kan dah! penangan sungguh lahh mak abah adik aku ni -__- tapi seronok! dari situ lahh aku mula kenal player MALAYSIA ni :)


selamanya :)

team HARIMAU MALAYA :)

dah nampak kan player MALAYSIA kat atas ni. haaa semua tough-tough kan? sila gerun dengan team HARIMAU MALAYA ni okay! :)



second story ..

aku nak story pasal team lagi satu ni yang aku support memang gila-gila lahh! MANCHESTER UNITED :)


selalu di hati :)

mereka :)

aku minat MU ni memang dah lama. time aku primary school tak silap aku. memang peminat tegar lah! :) tapi dulu aku kurang dapat tengok match diorang ni. apatah lagi kenal player MU. susah sikit aku nak ingat. apa yang aku tahu dan aku ingat, aku memang SUPPORT MANCHESTER UNITED! tak pernah berubah dan tak pernah terfikir pun nak support team lain. AKU BUKAN LALANG OKAY! :) dah satu tu, satu je. tak perlu nak tukar-tukar ni semua bagai. kan kan?

saat paling gila-gila tengok match masa awal tahun 2012. time tu Barclays Premier League (BPL) 2011-2012. memang lincah gila lahh kitorang time tu. aku, leena dengan anis! haaa memang tak pernah miss aku rasa :) yelah, masa praktikal kan. tak fikir pun pasal assignment, test ke quiz ke apa pun. heaven je rasa! HAHAHA. port biasa apa lagi, Subaidah MITC lahh. haaa mapley favorite!

antara kitorang bertiga ni, just aku dengan anis je yang MU. leena pulak je yang chelsea. the only one lah konon! lain lahh kau leena :p tu yang selalu kena bahan tu kan. padan muka kau! HAHA

team ni memang selalu dah kan kena kutuk dengan supporters lain. dah biasa dah tu dan aku sangat tak hairan! HAHAHA. tapi yang aku tak boleh nak terima bila supporters team ni yang kutuk team MU ni. apa kejadahnya wehh korang?? nak kata player team ni main macam &*%$^*$#%@#!^& pulak. dan macam-macam lagi lah. takkan nak list kan pulak kan. hello kenapa perlu nak ngutuk pulak??? dah professional sangat ke korang nak jugde diorang bila diorang atas padang? ishh ishh! kasi lahh supoort yang berhemah sikit. barulahh syok kan. baru nampak yang kita ni betul-betul PENYOKONG TEGAR! jyeahhhh :D









tak kiralah team ni down ke tak ke. aku tetap dengan MANCHESTER UNITED aku ni. TAKKAN PERNAH BERUBAH. selamanya! GLORY-GLORY MANCHESTER UNITED a.k.a GGMU!! :)


*goodbye peeps
ASSALAMUALAIKUM :)


Reactions: